Den ungarske angriber, Dimitar Berbatov kom til Manchester United fra Tottenham i 2008 og nu afslører han nye ting i transferen dengang. Han fortæller nemlig til det engelske medie Goal.com, at der var flere klubber end The Red Devils fra den røde del af Manchester, ude efter ham.

Ifølge eget udsagn så sagde Dimitar Berbatov nemlig til sin agent, da Manchester City henvendte sig med interesse i at købe ham, at City skulle f*cke af. Og det gjorde de som bekendt. For han skrev under på en kontrakt med rivalerne fra Manchester United. Med en overgangssum på 250 millioner danske kroner.

I stedet så købte Manchester City faktisk at købe Robinho for øjnene af Chelsea. Det var The Blues ikke tilfredse med, og derfor prøvede de faktisk at snuppe Berbatov for øjnene af United. Men det blev ikke en realitet. For sagen var den, at Berbatov ville til United. Ikke nogen anden klub, og derfor kunne Tottenham ikke stille noget op. Selvom det måske var smartere for dem at sælge til Manchester City, der ikke var etableret i engelske topfodbold på daværende tidspunkt. For 10 år siden.

Handler ikke om penge

Dimitar Berbatov siger følgende: “Jeg tror ikke det var så tæt på et skifte til City som mange andre tror. Min agent fortalte mig om interesse andetsteds fra. Og jeg sagde, at jeg ikke ville have ham til at gøre andet end at sørge for at jeg skiftede til United. På grund af klubbens størrelse, historie og spillere.

“Aftenen før City købte Robinho i Real Madrid sagde min agent noget. Han sagde, at der var interesse fra en anden klub. Jeg sagde f*ck af, jeg skal til United. Og han fortalte at jeg ville få mere i løn ved ikke at vælge United. Jeg fortalte ham det ikke handlede om penge. Og så skiftede jeg.”

Berbatov nåede at score 56 gange for United inden han i 2012 blev solgt til Fulham.