Fodbold er godt  nok en holdsport, men nogle gange er der tilfælde, hvor en spiller bare betyder for meget for et hold. Her er 5 eksempler derpå.

Lionel Messi – Argentina

Efter en skuffende tid op til kvalfikationen til VM i 2018 vidste Messi, at han blev nødt til at steppe up, hvis sidste VMs finalister skulle med til VM i rusland til sommer. Og det gjorde han.

En sejr over Ecuador behøvede argentinerne, men de havde faktisk kun slået dem på udebane én gang siden 1960. Messi tog sagen i egen hånd, lavede et hattrick og vandt kampen 3-1.

Mohammed Salah – Egypt

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Sidste gang Egypten var med til VM var da Bobby Robson var manager for Englands landshold, så det er ret længe siden.

Egyptens kvalifikation til VM i Rusland til sommer afhang kun af en sejr over Congo i oktober sidste år, og den drøm var ved at dø ud, da de udlignede i de 88.tyvende minut. Fem minutter snere to Salah sagen i egen hånd og scorede til slutresultatet 2-1, der scorede på et straffe langt inde i overtiden .

David Beckham – England

Det eneste England behøvede for at komme med til VM i 2002 var et point i kvalifikationsrunde finalen mod Grækenland på hjemmebane.

England, der var ringe stillet den dag, kunne kun håbe på et mirakel fra David Beckham, der holdte landet inde i kampen, da han scorede til 2-1 op et frispark. Det betød, at England vandt deres gruppe og sendte Tyskland til playoffs, men de selv røg direkte videre.

Sergio Aguero – Manchester City

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

tiden stod næsten stille, da Manchester Citys angriber, Sergio Aguero, havde bolden foran QPRs felt på den sidste spillerunde af Premier League sæsonen 11/12.

Hvis Aguero ikke havde scorede den dag for syv år siden, ville City ikke havde fundet mesterskabet, men han scorede og det betød, at en ny trofæ og mesterskabsæra var begyndt for Man City.