LONDON, ENGLAND - AUGUST 06: Claudio Bravo of Barcelona in action during the International Champions Cup match between Liverpool and Barcelona at Wembley Stadium on August 6, 2016 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Claudio Bravo har igennem længere tid været rygtet til Manchester City, og det ser nu ud til, at handlen er ekstremt tæt på at gå igennem.

Pep Guardiola mener ikke, at Manchester Citys erfarne målmand Joe Hart er teknisk stærk nok med fødderne til hans spillestil, og derfor har han været på udkig efter en ny målmand i dette transfervindue. Claudio Bravo har igennem længere tid været rygtet til Manchester City, og det ser ud til blot at være et lægetjek, der skiller den 33-årige chilener fra at kunne trække en Manchester City-trøje over hovedet.

Det er lufthavnen i Manchester, der har lagt adskillige billeder ud af Claudio Bravo, som altså afslører, at han i øjeblikket er på vej til lægetjek på Manchester Citys træningsanlæg.

Hvis Claudio Bravo består lægetjekket, burde det altså kun være et spørgsmål om tid, før han kan kalde sig Manchester City-spiller. Ifølge det engelske medie Sky Sports er der tale om en overgangssum på næsten 150 millioner kroner for den chilenske landsholdskeeper.