Wayne Rooney er i øjeblikket ude i kulden i den klub han har været i de sidste 12 år. Den klub, hvor han har spillet næsten 550 kampe og scoret 250 mål – ja han er til og med Uniteds all time – topscorer. 

Af Kristian Paris 

Rooney er af mange ønsket væk fra den klub, han har tilbragt det sidste årti i. På den anden side ser lige så mange ham blive i klubben og bidrage med det han nu en gang kan.

Vi tager her et kig på fem kontroversielle skikkelser, der kunne have en interesse i  at se Rooney forlade United til sommer.

Jose Mourinho

Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images

Han vil nok aldrig selv indrømme det, men vi ved alle, at Mou ikke ville have noget i mod at se kaptajnen forlade truppen til sommer.

I tirsdags udtalte Mourinho, at han aldrig ville tvinge en legende, som Rooney er, ud af klubben, og det er Rooneys eget valg, hvorvidt han har en fremtid i klubben, så længe han er manager.

David Moyes

David Moyes var ikke en succes i United

Sunderlands nuværende cheftræner har haft glæden af at træne Rooney af to omgange, hvor den første gang var med bitter afsked.

Moyes og, for den sags skyld også Rooney, ville elske at blive genforenet, og hvis muligheden for, at de to igen arbejder sammen en dag opstår, vil Moyes med garanti gribe den.

Brug piletasterne for at komme videre