En del spillere har prøvet lykken i Real Madrid. En del floppede. Det håber vi ikke sker for Hazard.
I kølvandet på den transfer bringer vi her en oversigt over de spillede, der floppede allerfælest i Real Madrid. 

 

Asier Illarramendi

Hvis nogle kan huske ham blev han i 2013 købt for omkring 300 millioner kroner. Faktisk blev han solgt tilbage til Real Sociedad for under den halve af den sum. Dog var han ikke så dårlig. Han var bare ikke særlig god. Han var altid et niveau under sine holdkammerater på midten og levede aldrig op til de forventninger man havde til en spanskfødt stjerne.

Kaka

De fleste kan nok godt huske ham her. Han var et gudsbenået fodboldtalent. På trods af det virkede det som en lille overpris da Los Blancos hentede ham for omkring 700 millioner kroner fra Milan. Ingen kunne have forudsagt, at han floppede så stygt.

Han fik omkring 20 kampe i alle turneringer i sæsonen efter og da han smuttede var der ikke rigtig nogen der lagde mærke til det. Det var en skam at se ham bliver reduceret til noget han ikke var i sin tid på Bernabeu. Han var jo kongen.

James Rodriguez

Han er faktisk teknisk set stadig en Real Madrid spiller. Men Zinedine Zidane kommer nok ikke til at ringe ham op for at minde ham om det. Ligesom Bale som vi behandler senere i denne artikel faldt stjernestøvet af ham da han kom i omklædningsrum med alle de andre stjerner. Han var super god, men ikke særlig længe af gangen. Han blev bænket selvom han havde kostet klubben omkring 600 millioner kroner. Ja, så floppede man vist lige hva…

Gareth Bale

Han har virkelig haft gode kampe for Real Madrid.Virkelig. Men waliseren har mistet lysten til fodbold og har spildt mange år i Real Madrid. Han kom fra Tottenham for omkring 900 millioner kroner og har aldrig været pengene værd. Aldrig.