Cristiano Ronaldo er måske på vej tilbage til England, hvor United står klar med åbne arme. Han kan komme til at koste 1,3 milliarder kroner og han er 32 år gammel. Men det er ikke kun Ronaldo vi gerne vil se i Premier League igen.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

United fans ville elske, hvis Ronaldo kom tilbage til Old Trafford. Han vil måske komme til at koste en rekordsum, men han vil også stadig score mål på stribe.

Luis Suarez

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Barcelona ville være dumme, hvis de gav slip på Suarez, men Premier League ville være bedre, hvis en af de mest komplette angribere kom tilbage.

Ajren Robben

Det er sjældent for en kant at kunne vedligeholde sine evner til at vinde en en-mod-en duel ligeså godt som Robben i en alder af 33 år. Alle klubber ville tage imod ham, hvis Bayern Munchen var åbne for tilbud.

Jerome Boateng

Han kunne dårligt nok få en kamp som midtstopper i Manchester City, men han er siden blevet en af verdens bedste forsvarspillere i verden. City ville elske at have ham nu, det samme ville alle klubber i Premier League.

Gareth Bale 

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Han har vundet alt i Spanien, alligevel har Bale stadig en masse at bevise overfor mange. Snakke om et skifte væk fra Madrid har intensiveret mere og mere i løbet af årene i Madrid og det ville være fantastisk at se ham score mål fra 25-meters afstand igen på en ugentlig basis i Premier League.

Mario Balotelli

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Liverpool vil måske ikke have Balo tilbage, men det vil alle andre. Mål: ikke så meget. Underholdning: JA TAK. Bring ham tilbage.