Matteo Darmian

Det må for de fleste være en store overraskelse, at Matteo Darmian stadig er en Manchester United-spiller. Der er kun to uger til sæsonen starter og Darmian kommer ikke i nærheden at spilletid på Old Trafford i den kommende sæson. Han er 28 år og har siden 2015 været United-spiller. Han slog aldrig rigtig sit navn fast, da han kom til klubben fra Torino og derfor er det måske på tide, at han vender snuden hjemad til Italien. Napoli har meldt sin interesse i spilleren, der har sin kvaliteter i den offensive del af højreback-positionen.

Anthony Martial

Jose Mourinho har offentligt udtalt, at han håber at kunne holde på sin franske angrebsspiller Anthony Martial. Det er dog ikke sikkert, at portugiserens ønske går i opfyldelse. Han har vist sine kvaliteter i pre-season kampene for The Red Devils, som United også kaldes og det beviser, at han er en spiller man skal gøre meget for at beholde i den røde del af Manchester. Monaco har meldt sin ind i kampen om Martials underskrift. Derudover er Juventus også inde over. Begge klubber er nogle, der kan give offensiv spilleren en fremtræden rolle i klubben og han vil  være garanteret flere pladser i startopstillingen i forhold til Manchester United.

Marcos Rojo

Ligesom Manchester United har mange muligheder til at besætte de forreste pladser, så er det samme lidt tilfældet i bagkæden. Mourinho har masser af muligheder på de fire bagerste pladser og uanset hvem han vælger til at starte inde, så vil det efterlade nogen med en skuffelse og en vrede over at sidde på bænken. En af dem, der virkelig skal ‘up sit game’ hvis han skal starte inde i sæsonens første kamp, er Marcus Rojo. Han er i kamp med Victor Lindelof, Eric Bailly, Phil Jones og Chris Smalling. Og den kamp taber han formenligt. Og det ved han også godt selv. Hvis han vil have mere spilletid, så skal han skifte. Skifte væk og det skal være i dette transfervindue.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side