Ole G. Solskjaer står overfor lidt af en hovedpine såfremt David de Gea vælger at forlade Manchester United, hvis ikke han kan få den kontrakt han efterspørger.

Det betyder nemlig, at normanden skal ud og finde en erstatning for spanieren. Indtil videre har han og resten af United-staben udset sig to spillere som mulige erstatninger.

Rygterne om, at David de Gea skulle være på vej væk kommer efter, at Ligue 1 klubben PSG har meldt sig interesserede i ham. Som erstatning vil De Røde Djævle hente Jordan Pickford fra Everton.

En spiller der i sommers blev den dyreste engelske keeper nogensinde, da han skiftede Sunderland ud med Everton og gik et skridt op.

Hvis den handel falder til jorden er klubbens næste ønske at hente en anden keeper, der også kommer fra Spanien.

Eller han spiller i hvert fald i Spanien ligesom De Gea også har gjort. Det drejer sig om Atletico Madrids Jan Oblak. Han har gennem de sidste par sæsoner gjort sig meget positivt bemærket som en af de bedste keepere i verden og i La Liga.

De Gea en dyr dreng

Men United kommer formentlig til at skulle af med en del kroner. I sommers investerede Chelsea i verdens dyreste keeper nogensinde, Kepa Arrizabalaga fra Atheltic Bilbao til en pris på omkring 700 millioner kroner.

Atletico Madrid vil angiveligt have hele 800 millioner kroner for Oblak. Men den handel sker altså kun, hvis United ikke formår at holde på David de Gea til sommer.

Spanieren vil i sin nye kontrakt med klubben have en betydelig lønforhøjelse. På den måde vil h an blive den bedste betalte spiller i klubben . Og det vil han gerne, for så afspejler det hans vigtighed for klubben.

Lige nu er Alexis Sanchez på en 5 millioner om ugen kontrakt – og han spiller ikke engang regelmæssigt. Så tænk på, hvor meget David de Gea forlanger! Spørgsmålet er om det ikke er billigere at sælge ham, ja, det må tiden vise.

(Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images)