JOACHIM LOW

Joachim Low har efterhånden trænet det tyske landshold i en årrække nu og måske kunne sommerens VM-slutrunde blive den sidste for den tyske træner. Han har tidligere, da han var en del yngre, træner klubber i Tyskland, Tyrkiet og Østrig, men uden den helt store succes. Succes har han dog haft med de tyske landshold – senest med VM-titlen i 2014. Han kender Arsenal-spillerne Mesut Ozil og Shkodran Mustafi fra netop landsholdet og derfor ville han have en fordel i Arsenal.

MANUEL PELLEGRINI

Pellegrini er en vaskeægte mesterskabstræner. Han vinder altid en eller anden titel og så træner han altid et af de største hold i Europa – ellers træner han slet ikke nogen. I 2014 vandt han det engelske mesterskab med Manchester City og er lige nu træner for den kinesiske klub Hebei China Fortune, hvor han tjener en kæmpe sum penge. Måske kunne den 64-årige chilenske træner være interesseret i at træne på øverste hylde igen – Arsenal ville i hvert fald være med i toppen af Premier League og også deltage i Europa League.

Pellegrini kender til spillets regler i Premier League og ville kunne bidrage med en masse erfaring (Photo by Michael Steele/Getty Images)

THOMAS TUCHEL

En anden tyske træner på denne liste er Borussia Dortmunds tidligere træner Thomas Tuchel. Han forlod jobbet i 2017, fordi der var uenighed med ham og resten af stablen og bestyrelsen i klubben. Siden da har han været uden job og derfor kunne han meget vel være et godt bud på en fremtid Arsenal-træner.

Han spiller attraktiv fodbold med højt genpres og flade bolde ind over midten. Hans fodboldspil minder lidt om det Barcelona praktisere, dog ikke med et så stort ønske om at dominere modstanderen i boldbesiddelse.

Tuchel har tidligere vist, at han kan vinde trofæer. (Photo by Pool – Getty Images)