Det kom som et chok da Spanien valgte at fyre deres manager bare to dage før de skulle spille deres VM-slutrunde kampe. Det kom der ikke noget specielt godt ud af. Her er de kandidater, der kan blive den nye landstræner for nationen. 

Luis Enrique

Luis Enrique har været manager og spiller for Barcelona og han har derfor erfaring med nogle af de helt store stjerne i fodbolden. Spanien har netop brug for det når de har et landshold med så store profiler som de har.

Der har dog også været rygter om, at Enrique skulle være en af kandidater til Chelsea, ligesom han også var med i snakken om at blive Arsenals nye manager før Unai Emery blev valgt. Alt i alt et godt bud på Spaniens nye landstræner.

Rafa Benitez

(Photo by Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images)

En anden kandidat er den nuværende Newcastle manager Rafale Benitez. I sidste sæson rykkede han op med den nordengelske klub. Han har også erfaring med at træne storklubber som Valencia og Liverpool. Han kan levere resultater men det er ikke særlig køn fodbold. Det er måske ikke, hvad Spanien vil høre, men det kan være en alternativ mulighed.

 Arsene Wenger

 

De sidste 22 år har han brugt i Arsenal og nu har han besluttet at komme videre.  Han har selv sagt, at han vil fortsætte med at træne fodbold, og netop derfor er han ideel som landstræner for Spanien. Han kan håndtere store stjerner og kan få dem til at levere på en måde, hvor holdet altid har bolden og kender vigtigheden af boldbesiddelse.

Aitor Karanka

Han har selv spillet som professionel i Athletic Bilbao og i Real Madrid. Han har været manager for Spaniens U16 landshold og assistent i Real Madrid. Han rykkede dog også op med Middlesbrough i 2013 og har siden været i Nottingham Forest. Et ukendt navn men et godt navn for Spanien.