Transfervinduet er åbent og det betyder, at klubberne kan forbedre deres nuværende mandskaber. De fleste ligaer er allerede startet og derfor har vi allerede fået et indblik i, hvilke hold, der er godt klædt på forud for den nye sæson. AC Milan har handlet stærkt og hentet Leonardo Bonucci fra ærkerivalerne Juventus og de betyder, at ‘Den Gamle Dame’ lige nu mangler en spiller i tre-back-kæden. Vi giver dig her tre bud på, hvem tredjemanden kan blive, for transfervinduet er jo ikke slut endnu. 

Af David Paris 

De største europæiske ligaer startede i sidste weekend og det betyder, at vi allerede nu har fået et kendskab til, hvilke klubber der er en reel trussel for det nationale mesterskab. Chelsea tabte for eksempel 3-0 til bundholdet Burnley med en trup, der på papiret er bedre end forrige sæsons titel-vindende mandskab. Arsenal tabte også til et midterhold og dette er på trods af superstjerne Lacazette er ny mand i London-klubben.

Serie A er først startet i denne weekend og det bliver en særdeles interessant sæson i Italien. De falmende stjerner fra AC Milan har handlet stort ind på transfermarkedet og købt mange af de konkurrende italienske klubbers spillere. Blandt andet har man formået at sikre sig midterforsvareren Leonardo Bonucci fra ærkerivalerne Juventus. Den italienske midterforsvar har i gennem flere år været en vigtig del af ‘Den Gamle Dame’s gode defensive bagkæde og sammen med Barzagli og Chiellini har han været en mareridt for mange europæiske angribere.

I denne sæson trækker 30-årige Bonucci en sort-og-rød-stribet over hovedet, mens Barzagli og Chiellini må kigge om efter en ny makker. Men frygt ej Juventus: vi har, med inspiration fra det engelske medie 90min.com fundet tre spillere, der kan udgøre tredjemand i den treback-kæden, som er så berømt i Serie A.

1  –  Ezequiel Garay

Den argentinske midterforsvar blev aldrig en succes i kongeklubben Real Madrid, men siden afskeden i 2011 har den i dag 30-årige professionelle fodboldspiller faktisk gjort en udmærket figur. Først genfandt han sin kampform i Benfica og siden gik turen til Zenit St. Petersborg, der sidste sommer lod Garay skifte tilbage til La Liga. Valencia var hans nye arbejdsgiver og her han har virkelig præsteret godt.

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Garay er eminent god med bolden og er rigtig god til at bygge spillet op, helt nedefra Derudover er den 190 cm-høje spiller også god på hovedet og udgør faktisk en stor trussel ved offensive hjørnespark og frispark. Såfremt Juventus vælger at købe Garay får de ikke en spiller af samme klasse som Bonucci, men på trods af hans 30 år, ville Garay allerede efter en sæson være på et højere niveau og vi er sikre på, at argentineren ville kunne magte opgaven.

2 – Stefan de Vrij

Andet bud på en potentiel erstatning af Bonucci kunne være den hollandske midterforsvarer Stefan de Vrij. Han er en lidt anden type midterforsvarer end Garay, men det betyder nødvendigvis ikke, at han er dårligere. Vrijs mindset er meget konkurrence-plaget og den aggresive Lazio-spiller vil gøre alt for at vinde. Det har resulteret i flere røde kort og karantæne, men på den anden siden bidrager han med en enorm stor mængde attitude og gå-på-mod.

 

De Vrij er et produkt af den hollandske fodboldspiller og indtil 2014 havde han kun spillet for den hollandske storklub Feyenoord. Her var han til gengæld anfører og selvom han kun er 25 år har han masser af erfaring. Hans bedste egenskab er nok de præcis tacklinger, ligesom han heller ikke er bange for at lave dem glidende.

Et andet pluspoint er, at han har masser af erfaring fra europæiske kampe. Både på det internationale perspektiv, hvor han som 15-årig blev en del af det hollandske ungdomslandshold. Han har været en fast bestanddel af denne trup indtil han i 2012 fik debut på A-landsholdet. I De Vrij får Juventus en målrettet fodboldspiller, der med sine 25 år har masser af tid at give af. I hver træning kæmper han for at blive bedre og derfor tror vi, at Stefan de Vrij er løsningen, hvis klubben ønsker en spiller, der kan blive en klublegende og måske en fremtid anfører. Han har i hvert fald 10 år tilbage på topniveau.

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side – og læse om vores sidste bud på en eventuel Bonucci-erstatning