Footballinsider giver deres bud på tre spillere, som kan erstatte 20-årige Dele Alli hos Tottenham. Såfremt at de vælger at sælge den unge stjerne.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Footballinsider skriver at der er tre spillere, som med stor sandsynlighed kan erstatte Dele Alli hos Tottenham. Der har nemlig været rygter om at Manchester City ville betale absurd mange penge, for at få fat i Alli. Real Madrid har også vist interesse tidligere, så Tottenham kan komme til at tjene gode penge.

 

Marek Hamsik

(Photo: Getty Images)

Marek Hamsik er meget erfaren og der er ingen tvivl om at han er god. Hamsik er ikke kun anfører hos Napoli, men han er også en af deres absolut vigtigste spillere. Både når det gælder offensiven, men også bare i pasningsspillet.

 

Youri Tielemans

(Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)

Den belgiske Anderlecht-stjerne er blot 19 år gammel, men han har vist fantastiske præstationer, hos den store belgiske klub. Tielemans er i manges øjne et af verdens absolut største talenter. Spørgsmålet er så, vil Tottenham sægle et ungt talent, for at købe et nyt ind?

 

Adrien Silva

(Photo by Carlos Palma/NurPhoto via Getty Images)

Den 27-årige Sporting-anfører er blandt den portugisiske ligas aller bedste spillere, det er der ingen tvivl om. Footballinsider undrer sig endda over, hvorfor Adrien Silva stadig er i Portugal. Da han har niveauet til at færdes ude i de store fodboldligaer.

Læs også: Fodboldstjernen der elsker at blive losset ned