Endnu en gang er der gang i transfersnakken, og det går sjældent stille for sig. Alle de store stjerner rygtes nye vanvittige klubber i alle mulige lande. Intet er helt sikkert, før transfervinduet igen begynder, og klubber kan begynde placere deres bud. 

AF KRISTIAN PARIS 

Premier League storklubberne Chelsea og Manchester City har ifølge The Sun begge budt over 400 millioner på Bayern-stjerne.

Antonio Conte har ført til hold til stor succes i denne sæson, således at London klubben fører Premier League suverænt med 13 point efter deres 2-1 sejr over Stoke i går. Hvis rygtet taler sandt, så spilder den italienske manager ingen tid ved at kigge frem mod næste sæson, og forbedre holdets svagheder.

Det gør han eftersigende ved at lande et 400 millioner bud på Bayern Münchens franske kantspiller Kingsley Coman, der i øjeblikket er udlejet til tyskerne fra italienske Juventus.

(Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern )

Pep Guardiola, på den anden side, ser ikke den påtænkte og forventede succes, som spanieren havde regnet med. Man City ligger nummer tre ligaen,  á point med Tottenham, med hele 13 point op til føromtalte Chelsea med 69 point mod 56.

Derudover er City også desværre ude af Champions League fodbold i denne sæson, hvor de blev slået ud af de Ligue 1s nummer et AS Monaco i sidste uge.

Måske ender det alligevel med at Coman vælger Guardiola på trods af skuffende resultater. De to arbejdede nemlig sammen sidste sæson, da Pep var manager i Bayern. Coman har været på lejemål siden sommeren 15.

Hvad franksmanden vælger vides endnu ikke. Muligheder er da også store.
Mange klubber, udover de to førnævnte er interesserede i den målfarlige kantspiller, ligesom det også er en mulighed at skrive permanent under med den sydtyske storklub.

En sidste mulighed ligger også i, at Coman vender tilbage til Italien og Juventus.