Ajax’ vidunderbarn Kasper Dolberg insisterer på, at han vil blive i Ajax i næste sæson og er fast besluttet på, at han vil blive bedre og score flere mål.

AF: KRISTIAN SKOVBY

Dolberg har i denne sæson scoret 15 mål i 28 Eredisivions kampe for Ajax i denne sæson og var tidligere på ugen med til at kvalificere sig til Europa League-Finalen med et meget afgørende mål mod Lyon.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Ajax-stjernen har smadret al snak om et skifte væk fra Ajax efter, at han insisterer på, at han gerne vil blive i klubben i næste sæson.

Den unge angriber har nydt sit gennembrud i denne sæson på Ajax’ første hold, hvor han har scoret 15 gange i 28 liga kampe. Og danskeren, der ellers er eftertragtet af både Manchester United og Manchester City, ser ud til at blive i den hollandske hovedstad i mindst en sæson til.

“Jeg vil blive i Ajax i næste sæson” fortæller Dolberg til Elf Voetbal. “Jeg vil blive bedre og score flere mål.”

Dolberg, der har kontrakt med klubben indtil 2021, sagde at det er for tidligt at tale om et skifte til Premier League, da han dårligt nok så ham selv spille for Ajax’ første hold i denne sæson.

“Det er for stort et skridt at tage til CIty eller United nu” Fortæller Dolberg til FourFourTwo. “Det er vigtigt at fortsætte med at spille, da jeg ikke ved hvad, der vil ske i fremtiden”

“Jeg har ikke en drømme liga. Da jeg var yngre var det Barcelona, der var mit yndlingshold, men da jeg blev ældre havde jeg ikke nogen. I England fulgte jeg Arsenal på grund af Thierry Henry, men det var ikke fordi Arsenal var mit favorithold”

“Mit mål denne sæson var at spille for Ajax’ reserve hold og blive en af deres bedste spillere og måske få et par minutter på førsteholdet”

“Men så skiftede Arek Milik til Napoli og jeg fik chancen. Så i den første kamp i sæsonen spillede jeg og scorede mod PAOK i en Champions League kvalifikationskamp. Fra det tidspunkt blev jeg motiveret.”