Af Anders Lang Jensen

Chelsea har i dette transfervindue endnu ikke været aktive, med handler der går ind til klubben. Men det forventes, at Antonio Conte ønsker en ny central forsvarsspiller, og det ligner det efterhånden, at den italienske manager har fået.

Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images

Tyske Antonio Rudiger er nemlig ifølge Sky Sports enig med Chelsea om et skifte. Italienske AS Roma er The Blues også færdige med om at forhandle. En pris på £29m koster det at bringe Rudiger til Stamford Bridge, dog en pris der kan stige yderligere til omkring £33m.

Det anerkendte engelske medie Sky Sports melder yderligere, at tyske Rudiger rejser til London mandag for at kigge de sidste ting igennem hos klubben og gennemføre lægetjekket hos Chelsea.

REUTERS/Max Rossi TPX IMAGES OF THE DAY

Denne tilføjelse af Rudiger må tolkes, som at Chelsea har opgivet håbet om Southamptons Virgil Van Dijk, der også har været rygtet mod Stamford Bridge. Men en handel med klubben fra den engelske sydkyst ser svær ud, hvorfor Chelsea synes, at må kigge mod Roma og Rudiger i stedet.

Chelsea solgte i går morges Nathan Ake til ligarivalerne fra Bournemouth for et rekordbeløb for den lille engelske klub. Dermed vil italienske Conte have en ny midtstopper, til sit 3-mandssystem han praktiserer.

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Conte har angiveligt ønsket sig en fysisk stærkt midtstopper i dette transfervindue, og det må han siges at have fået, når Rudiger forventes at skrive under på de personlige vilkår på mandag, når den tyske landsholdsspiller befinder sig i London.