Chelsea har købt den nu førhen ledige 18-årige forsvarsspiller, Kyle Jameson, på en kontrakt, der har en varighed af 18 måneder.

https://twitter.com/CarefreeYouth/status/817053808891150336?ref_src=twsrc%5Etfw

af Emil Plovgaard

Således skriver The Sun, at den unge forsvarsspiller har imponeret Chelseas træner, Antonio Conte, til prøvetræningerne, i en sådan grad, at han nu er blevet knyttet permanent til klubben.

Jameson startede sin karriere hos Everton og har også haft et ophold hos Southport. Klubben fra Stamford Bridge skrev i en pressemeddelelse følgende om skiftet:

“Vores akademi er i dag blevet endnu bedre med købet af Kyle Jameson. Den 18-årige centrale forsvarsspiller får en professionel kontrakt indtil slutningen af næste sæson.”

Selvom man har mange talenter rendende rundt har Chelsea særdeles store problemer med at få omsat talentet til førsteholdsfodbold. Den spiller, der er mest værd at nævne ift. talenter, der er kommet op på førsteholdet, er Ruben Loftus-Cheek, der dog kun har spillet en kamp i Premier League på trods af sit åbenlyse talent.

N’Golo Kanté og Nemanja Matic har forhindret den 20-årige spillers muligheder på førsteholdet i denne sæson.

Chelsea ligger i øjeblikket i toppen af Premier League, og derfor er spilletiden begrænset for opkomlinge og de talenter, der har behov for spilletid. Dog blev der givet spilletid til adskillige unge spiller i weekendens løb, da man spillede FA Cup mod Peterborough.