AC Milan har i tidligere tider oplevet stor succes, og bestemt i 90’erne og de tidlige 00’er var klubben et stort hit – det gik forrygende og man havde stjerne som Kaka og Ronaldinho på holdkortet. Sådan er det ikke længere. 

AF KRISTIAN PARIS

Men over de sidste par år er det igen begyndt en se en smule lysere ud. Og oven i ejerskiftet kommer nu en endnu en god nyhed.
Tidligere på sidste måned, blevet offentligjort, at kinesere (med en masse penge) overtager klubben med øjeblikkelig virkning, og de har slået fast, at de ikke er blege for at bruge store summer på at få klubben tilbage til resultaterne på fodbold banen.

Og klubben er i besiddelse i en af de største målmandstalenter i italiensk fodbold. Navnet er Gianluigi Donnarumma og der er bestemt grund til at huske det navn.
Den  18-keeper sættes allerede, i så ung en alder, i sammenligning med legendariske Gianluigi Buffon, som han også deler fornavn med.

Ifølge det italienske medie Gianluca Di Marzio, har italieren udtalt sin agent, at han vil blive i AC Milan i fremtiden.

 

 Den 18-årige rygtes lige nu i gang med at forhandle en ny kontrakt med klubben, selvom han over de seneste uger har indrømmet, at han ønsker at forlade klubben.
Italienerne forventes at tilbage Donnarumma en femårig kontrakt til en værdig af omkring 350 millioner.

 

Italy v Germany - 2017 UEFA European Under-21 Championship

Spillerens agent, Raiola, formodes i skrivende stund i møde med klubbens ledelse for at forhandle en ny kontrakt.

Og en ny kontrakt kan ende noget af en saga, der de seneste par uger er overgået klubben og Donnarumma.
Angiveligt har klubber som både Real Madrid, Juventus og PSG været meget interesseret i den talentfulde målmand, hvorfor han har været tæt på at skifte væk fra hjemlandet.