Af David Paris 

AC Milans nuværende førsteholdsmålmand Gianluigi Donnarumma har i en alder af 18 år, været sat i forbindelse med en række af Europas største klubber. Flere eksperter spår ham til at blive den nye Buffon  – og det med god grund. For med kun 18 år, er han førstevalg i Serie A-klubben AC Milan og har også stået flere europæiske kampe. Der er dog bare et problem for tiden. Milans fans er nemlig ikke specielt glade for teenageren.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Ovenstående påstand bekræfter fansene banner i hjemmekampen mod Verona. En kamp der blev vundet mandag aften med 3-0. På banneret, der var over 100 meter stod der følgende oversat fra italiensk:

“Moralsk vold, han tjener 6 millioner om året og så har han fået sin parasit-bror til klubben. Skrid nu væk fra klubben, tålmodigheden er opbrugt.”

Med parasit-bror henviser AC Milan-fansene til Donnarummas 27-årige bror, der også er målmand. Han kom til klubben fra den bedste græske række i sommers, men har endnu ikke fået en kamp for klubben.

 

Banneret fik efterfølgende 18-årige Donnarumma til at bryde sammen i gråd og flere medier skriver, at han sagtens kunne på vej væk fra Milano-klubben. Han ønsker nemlig ikke at spille et sted, hvor han ikke er ønsket.

Cheftræner Gattuso siger følgende om Donnarumma-situationen: “Han er kun 18 år og helt knust. Jeg kan kun sige, at han gør det rigtige. I hans alder, er han den bedste målmand i verden. Du kan sagtens sige, at han ikke er glad. Det er sikkert rigtigt, men jeg kender ham og han vil rejse sig. Jeg beskytter ham og vil gøre alt for ham.”

“Hvis klubben siger, at der ikke skal sælges nogen og hvis han heller ikek vil væk, så er der intet i sagen om Donnarummas afsked med klubben. Jeg respekterer fansene, men nogle folk er nødt til at forstå, at man ikke kan få en spiller til at forlade klubben, hvis ikke man vil. “