Dortmunds landsholdsspiller fra Gabon Pierre-Emerick Aubameyang er på vippen til at skifte Bundesliga fodbold ud med enten La Liga fodbold eller Premier League, eftersom både Real Madrid og Chelsea står klar til at hente spilleren. 

AF KRISTIAN PARIS

Timo Werner – RB Leipzig

Germany Welcome Home Celebration - 2017 FIFA Confederations Cup Russia

Det er nok den spiller, der er sværest at hente på denne liste. Den 21-årige angriber forlod sin barndomsklub sidste sommer Vfb Stuttgart til fordel for Leipzig, der meget overraskende sluttede som nummer to i Bundesligaen – foran selveste Dortmund. Derudover lavede han 21 mål sidste sæson.

Domenico Berardi – Sassuolo

AS Roma v US Sassuolo - Serie A

Selvom den 22-årige offensivstjerne kan spille andet end angriber posten vil han i den grad passe ind i Dortmund med sin alsidighed og kynisme.

Et skifte væk fra den mindre profilerede klub Sassuolo har længe været under opsejling, og det er kun et spørgsmål om tid før spilleren skifter til en større klub i Europa.

En spiller, der har lavet 10 mål og 11 assists for så lille en klub vil bestemt være en kampe spiller for Dortmund.

Antonio Sanabria – Real Betis

FBL-ESP-LIGA-REALMADRID-BETIS

De færreste kender måske ham her.

Men han skiftede altså til Real Betis i La Liga sidste sommer for godt og vel 50 millioner kroner. Og den 21 spiller har bestemt gjort sig værd at bemærke, efter hans fine teknik og enestående evne til at placere sig rigtig  har ført til 11 La Liga mål sidste sæson.

Han bliver desuden sammenlignet med Dortmunds tidligere angriber Lucas Barrios.

Kasper Dolberg – Ajax

FBL-EUR-C3-AJAX-LYON

Den kun 19-årige dansker tog alle med storm i sidste sæson, da han scorede kasse efter kasse for det hollandske storhold Ajax Amsterdam.

Han lavede 23 mål i alle turneringer for klubben, og det har betydet, at de fleste store klubber i Europa er ude efter den unge dansker. Bestemt en kandidat til angriberposten på Westfalenstadion i næste sæson.