Giver Dortmund-direktørs udtalelse nyt håb for Arsenal, som stadig jagter den verdensklasse angriber.

Af Lasse D. Drescher

Borussia Dortmund-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang er en af verdens bedste og farligste angribere. Den velspillende Dortmund-stjerne har tidligere været rygtet til Real Madrid og Kina, men Dortmund har hver gang formået at gøre det tydeligt, at de ikke ønsker at sælge den store angriber.

(Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images)

Nu skriver 101greatgoals at der er chance for at Aubameyang, kunne have en fremtid hos en anden stor europæisk klub. Arsenal skulle efter sigende også have meldt sig ind i kampen, om den lynhurtige angriber.

Borussia Dortmunds direktør har ifølge mediet, udtalt at omkring 600.000.000 kroner skulle være nok. Det er formentlig også derfor, at mediet mener at Arsenal bør slå til, så de kan få den verdensklasse målscorer som de så længe har været på jagt efter.

Dortmunds direktør udtaler følgende:

“Auba var alternativet vi hentede til klubben, da Robert Lewandowski skiftede til Bayern. Jeg ville snakke med hele staben, hvis der kom et bud på 600.000.000 kroner, da det er stor profit vi kan hente hjem.

Dog vil jeg jo gerne have at Auba bliver i klubben, så jeg håber ikke der kommer noget bud, men hvis der gør, kan vi ikke bare kigge den anden vej. Så bliver vi nødt til at overveje situationen, og fremtiden.

Han har uden tvivl evnerne og talentet til at kunne spille for en større klub, men der er kun få klubber som er bedre end os.”

Den 27-årige Aubameyang har i den nuværende sæson spillet 26 kampe, og der har den yderst velspillende angriber formået at lave hele 23 scoringer, og to assist. Det er vigtigt at nævne at de 26 kampe, er fordelt ud på flere forskellige turneringer.

Pierre-Emerick Aubameyang kom til Dortmund fra St. Etienne tilbage i 2013.

Læs også: Tidligere Sunderland-spiller rygtes til Chelsea