Borussia Dortmunds er meget tæt på at skille sig af med en af deres angribere. Det sker efter Premier League klubben Fulham eftersigende er interesseret i spilleren.

Det drejer sig om tyskeren Andre Schürrle, der lige nu er i gang med det obligatorisk lægetjek i skrivende stund.

I følge den engelske avis Sky Sports ankom Schürrle til London sidste nat for netop at gennemgå lægetjekket her i dag. Han har fået tilladelse til at forlade Dortmund s pre season forberedelse for at færddiggøre transferen.

Hvis transferen går i gennem er det anden gang, at Schürrle er på kontrakt i den engelske hovedstad. Han har nemlig spillet hele 65 kampe for Chelsea i årene 2013 og 2015. Siden han forlod Chelsea i 2015 har han spillet for de to Bundesliga klubber Wolfsburg og Dortmund. Det er blevet til over 100 kampe for de to klubber kombineret siden da.


Foto: Boris Streubel – UEFA/UEFA via Getty Images

Den 27-årige kantspiller eller angriber er eftesigende et transfermål for adskillige andre europæiske klubber. Deriblandt Crystal Palace og AC Milan. Men nu rygtes det dog, at det er Fulham, der er de største bejlere. Eftersigende har managa Slavisa Jokanovic vundet kampen om Dortmund – spillerens underskrift.

Tilfører erfaring

Ankomsten af Schürrle vil betyde, at Fulham får tilgang er noget seriøst Premier League erfaring. Han vandt jo netop Premier League i 2015. Han vandt faktisk også VM med sit hjemland Tyskland tilbage i 2014. Der var det ham, der assisterede Mario Götze finalen med det afgørende mål mod Argentina.

Schürrle er en alsidig offfensiv spiller, der både kan spille kant, angriber og offensiv midtbane også kaldet 10’er. Dortmund spiller har dog primært optrådt som venstre kant, men kan som sagt spille over det hele.

Han har med Dortmund lavet tre mål og seks assists i sidste sæson. Med Fulham håber han bare på at kunne gentage det.