Borussia Dortmund-spilleren Christian Pulisic, er ifølge engelsk medie eftertragtet blandt europæiske storklubber. Der er to engelske og en enkelt tysk klub, som viser interesse i den 19-årige kantspiller.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Daily Mail skriver at Manchester United fortsat jagter en ny kantspiller. José Mourinho har ifølge mediet Bundesliga-kantspiller i kikkerten. Det er den 19-årige Borussia Dortmund-spiller Christian Pulisic.

(Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images)

Christian Pulisic har spillet 20 kampe for det amerikanske landshold, hvor det er blevet til ni mål. Det er en nydelig statistik for en spiller, som befinder sig på kanten. Pulisic har ikke formået at slå igennem hos Dortmund, men han har stadig vist at han kan blive vigtig.

José Mourinho har bænket Henrikh Mkhitaryan, som i sommers blev hentet til Manchester United fra Borussia Dortmund. Mkhitaryan har dog ikke imponeret vildt meget, og derfor er der tale om at Mourinho vil finde en ny kantspiller.

Hvad der så vil ske med den armenske landsholdsspiller Mkhitaryan, vides ikke. Mourinho har tidligere jagtet Chelsea-stjernen Willian, Bordeaux-talentet Malcom og Real Madrid-stjernen Gareth Bale.

Dog er der ikke så meget som tyder på, at José Mourinho kan sikre sig en af de tre førnævnte spillere. Medmindre at Manchester United skal ud og spendere ekstremt mange millioner på en spiller, endnu engang.

Manchester United vil ifølge Daily Mail dog formentlig møde konkurrence, i jagten på Christian Pulisic. Bundesliga-storklubben Bayern München, og Premier League-storklubben Liverpool jagter også Pulisic, ifølge mediet.

Hvor meget koster Dortmund-spilleren?

Dog meldes der intet om hvad den 19-årige Dortmund-spiller formentlig kan komme til at koste, at hente væk fra den tyske storklub. Dog bliver det formentlig ikke helt billigt, og det kan godt forventes det ender ud i en budkrig mellem de tre europæiske storklubber.

Så kan det være at det i sidste ende handler om, hvilken klub der er klar til at betale flest penge for Christian Pulisic.

Læs også: Man United-legende: De her spillere skulle ALDRIG være solgt