Bundesliga klubben Borussia Dortmund vil denne sommer prøver at hente en af Bundesliga klubbens helt store profiler fra den forgangne sæson. Læs hvem her. 

Den tyske storklub er i følge flere aviser meget tæt på at hente Mainz 05 forsvarsspilleren Abdou Diallo. Han skulle koste omkring 200 millioner kroner.

Hvis den 22-årige midtstopper skifter til klubben bliver han Dortmunds femte signing allerede denne sommer. Men helt sikkert er skiftet ikke endnu.

Delaney får ny holdkammerat

Diallo har nemlig været en eftertragtet herre denne sommer. Adskillige storklubber i Europa har meldt sig interesserede i den unge spiller, der i den forgangne sæson virkelig har spillet sig på holdet i Mainz 05. Han har sammen med sine kolleger fra Bundesliga, der også er unge forsvarsspillere imponeret vildt. Det drejer sig om Caglar Soyuncu fra Freiburg og Benjamin Pavard fra Stuttgart.

LEVE. (Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Diallo ser ud til at blive i tyskland næste sæson. Mainz er allerede gået med til at sælge forsvarsspilleren til Dortmund for en rekord sum. Deres tidligere dyreste salg var af Jhon Cordoba til Köln sidste sommer. Nu bliver den altså overgået-

Den tyske avis das Bild hævder, at Diallo vil blive tilbudt en femårig kontrakt af Dortmund. En aftale som vil blive annonceret hen over den kommende weekend. Diallo har nemlig allerede stoppet med at træne hos Mainz og venter nu kun på at blive officielt Dortmund spiller, skriver avisen.

Dortmund har allerede spenderet rimelig mange penge denne sommer. Først hentede de en ny manager, der erstattede Peter Stöger. Ind kom OGC Nice’ manager Lucien Favre. Derudover har de hente fire nye spillere: målmanden Marwin Hitz, Eric Oelschlägel på en fri transfer. De har også hentet Marius Wolf for 40 millioner og Thomas Delaney for 150 millioner kroner. Alle spillere er blevet hentet fra en anden Bundesliga klub.