Aston Villas midtbane spiller Jack Grealish fik sig noget af en ubehagelig overraskelse. Det skete i kampen mellem Aston Villa og Birmingham City i Englands næstbedste række, the Championship.

Det bekræfter det engelske medie BBC SPort, der også har diskuteret den ærgrerlige hændelse med Grealish selv.

Det forholder sig nemlig sådan, at den unge englænder blev angrebet eller overfaldet af en tilskuer inden på banen. Men bagfra.

En tilskuer løb fra tribunen bag ved målet ud på banen og angreb Grealish bagfra med en svingende arm. Meget chokerende billeder i kampen. Dog blev han hurtigt stoppet af sikkerhedspersonalet – han formåede dog at gøre lidt skade.

“Det er derby og der er mange følelser involveret. Man er meget passionerent, men det her under ingen omstændigheder i orden. Tilskuerne bliver væk fra banen, ligesom vi spillere heller ikke invaderer tribunerne. ” slog den tidligere Birmingham City spiller Darren Carter fast i samme interview.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Voldsomt derby

De to klubber holder begge til i Birmingham. Og faktisk er der kun omkring 4 km mellem de to stadions. Kampene mellem de to klubber er altid meget energiske og til tider meget voldsomme også.

Heldigvis skete der ikke noget alvorligt meget Grealish. Og heldigvis for det tænker de fleste Villa fans nok. For han har nemlig været en vital del af Aston Villas trup i denne sæson. Han har spillet 23 kampe i alt og har kvitteret med 3 mål og fire assists yderligere. Deriblandt et meget godt mål og Derby i sidste uge.

Aston Villa ligger lige nu på en meget skuffende niende plads i den næstbedste engelske række. Flere havde regnet med, at det måske var i denne sæson klubben atter rykkede op. Desværre for dem ser det ud til, at toppen er for stærke. Her ligger Norwich, Leeds og Sheffield United og kæmpe om at rykke op til sommer.