Det ser ud til, at keeperen fra den spanske hovedstad prøver at redde sin egen karriere på målstregen. Om det lykkedes er ikke til at vide. 

AF KRISTIAN PARIS

Real Madrids målmand Keylor Navas har afsløret, at han ikke har nogle som helst intentioner om at forlade Real Madrid, selvom han i lang tid nu er blevet rygtet væk i forbindelse med, at klubben er interesseret i at hente en ny, bedre keeper.

Navas’ tid i den spanske hovedstad har over de seneste par år været yderst intens. Adskillige dårlige præstationer har ledt til, at Real Madrid længe er blevet sat i forbindelse med en ny keeper.

 (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

På trods af, at aviserne altid snakker højlydt er spilleren overbevist om, at han ikke skal nogen vegne til sommer. Han siger også, at hans intention er at blive i klubben indtil hans kontrakt løber ud.

“Jeg er rolig. Jeg har to år tilbage af min kontrakt og mit ønske er helt og holdent at udleve den, har den cost ricanske stopper udtalt til det spanske medie Marca.

“Folk spørger mig om jeg forlader klubben, men det gør jeg kun for at komme hjem til min familie. ” fortsætter han.

Denne sæson har været en hård en. At forsvare det spanske mesterskab er aldrig let og det har klubben faktisk heller ikke levet op til i denne sæson. Selvom La Liga ikke har gået så godt, går det godt for Zidane og co. i Champions LEague, hvor de lige nu står til at gå videre efter de vandt 0-3 over Juventus på udebane.

“Det har ikke været en let sæson, og vi bliver nødt til at vente med at se resultater til sæsonen er slut. Vi giver i hvert aldrig op – det skal I vide. ” sluttede sydamerikaneren.