Real Madrid står lige nu en kæmpe hovedpine. Deres ubestridte største stjerne, Cristiano Ronaldo, vil i første omgang ikke skrive under på en ny kontrakt med klubben. Den situation vil hovedstadsklubben for alt i verden undgå. 

AF KRISTIAN PARIS

Da Real Madrid ikke vil imødekomme portugiserens kontrakt-krav truer landsholdspilleren nu med at forlade klubben til fordel for en anden stor klub i Europa. Der har længe været rygter, der forbinder EM-vinderen med sin tidligere klub Manchester United, og det er altså også denne klub som han truer med at skifte tilbage til, hvis ikke han krav bliver eftergivet.

Det betyder, at manager i Manchester, Mourinho, meget vel kan blive genforenet med sin tidligere spiller, hvis han skifter til Old Trafford og dermed går alvor af sine trusler.

Ronaldo har som bekendt vundet Ballon d’Or for femte gang i år, og derfor kræver den lynhurtige kantspiller en lønforhøjelse, der gør ham til den absolutte bedst betalte spiller i verden nogensinde. Foran den evige konkurrent, Lionel Messi fra Barcelona.

Ronaldo rush

Et af Ronaldos kendetegn er hans speede med bold

Flere medier har skrevet, at hvis forhandlinger mellem verdens bedste fodboldspiller og kongeklubben fra hovedstaden bryder sammen, ligger der et kæmpe tilbud fra Manchester United på bordet. Et tilbud som spillerens agent, Jorge Mendes, opfodrer ham til at tage.

Ronaldo skiftede De røde DJævle ud med Los Blancos i sommeren 2009 og blev dengang verdens dyreste fodboldspiller. Nu kan han så være på vej tilbage i en lige så vanvittig handel – dog ikke på helt samme pris niveau som verdens nuværende dyreste fodboldspiller, Neymar Junior, der i sommers blev handlet for lidt over halvanden milliard kroner.

En spiller, der er blevet rygtet til Madrid som Ronaldos kommende afløser, fordi han har været utilfreds i franske PSG.