Real Madrids ubestridte største stjerne, Cristiano Ronaldo, er utilfreds med truppen i Madrid. Han har åbenbart så meget indflydelse, at han kan bede bestyrelsen om at sælge visse spillere han ikke finder gode nok.

AF KRISTIAN PARIS

Og det er netop, hvad den portugisiske verdensstjerne har gjort i den spanske hovedstad. Han er angiveligt så utilfreds med hans holdkammerat, Lucas Vasquez’ præstationer, at han har bedste bestyrelse i hovedstaden om at sælge ham hurtigst muligt.

Det skriver det spanske rygtemedie Don Balon, der også flere gange har skrevet, at EM-vinderen fra 2016 er på vej væk fra Madrid – blandt andet til fordel for hans tidligere klub, Manchester United.

Men faktisk har den spanske landsholdsspiller, Vasquez, allerede optrådt hele 19 gange for storklubben i denne sæson, og han er ifølge flere kilder en af manager, Zidanes, favoritter. Det er ifølge Ronaldo en af hovedårsagerne til, at Vasquez får så meget spilletid.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Flere mener faktisk også, at Vasquez ikke er en ‘rigtig’ Real Madrid spiller, fordi han eftersigende mangler personlighed – både på og udenfor banen. Endnu en grund til, at den spanske spiller skulle ud af hovedstaden snarest muligt.

Dog er han en af de spillere, der i følge flere kilder arbejder allerhårdest – det udmynter sig i hans præstationer på banen, som primært bliver båret af hans hurtighed og hurtige 1-2 spil foran modstanderens felt.

Vasquez har i de seneste uger spillet i stedet for den skadede Gareth Bale, der ikke har præsteret i de sidste par sæsoner. Nu er den tidligere Tottenham spiller dog håbefuld og snart med i træningen igen.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Faktisk har manager, Zidane, ikke stået med sådan et problem før i hans karriere. Han bliver nødt til at tage Ronaldos ønsker til overvejelse, men samtidig kan han ikke ignorere præstationerne på banen.

For Real Madrid ligger lige nu nummer fire i La Liga og det er bestemt ikke godt nok for klubben, der i sidste sæson vandt både Champions League og La Liga.