Den meget omdiskuterede saga mellem de to store superegoer i PSG, Edinson Cavani og Neymar, kan blive løst fra en noget uventet fløj.

PSG fik en 2-0 sejr over Lyon søndag aften. Efterspillet af kampen har dog handlet om langt mere end resultatet. En konflikt opstod nemlig midt på banen, og det var tydeligt at se for den neutrale tv-seer, at dette ikke endte godt.

De to PSG-profiler kom nemlig op at skændtes om, over to omgange, hvem der skulle sparke dødboldene. Først gjaldt det et farligt frispark og sidenhen et straffespark (som Cavani brændte).

Spekulationerne vil ingen ende tage i forhold til konfliktens begyndelse. I starten mente de fleste, at skænderierne opstod, fordi de to profiler har for store egoer, men sidenhen er der også åbnet op for, at det i realiteten handler om noget så dyrebart som penge.

-Jeg er ikke fan af Cavani, men hvad er det også, at Neymar og Alves gør? Emery skal stoppe dem. Det her skete aldrig med Zlatan. Brasilianerne må falde ned. Det er pinligt, skriver den anerkendte sportsjournalist, Mohammed Ali, på Twitter ifølge den svenske avis, Expressen.

I forbindelse med Zlatans ophold i PSG, var man nødt til at omskrive kontrakterne, således man også fik bonusser for oplæg. PSG skulle efter sigende være i gang med at undersøge muligheden for at gøre dette ved de to sydamerikanske spillere.

Det er alfa og omega for PSG at få styr på situationen. Ifølge flere medier og reportere kræver Neymar nemlig Cavani solgt efter disse skænderier. Selveste Nasser Al-Khelafi har brasilianeren anmodet om at få uruguayaneren solgt.