Champions League-finalen bliver angiveligt Christian Eriksens sidste optræden i Tottenham-trøjen. Ifølge et spansk medie vil Real Madrid offentliggøre købet af danskeren efter finalen.

Christian Eriksen fejrer scoring

Christian Eriksen står i næste weekend overfor karrierens hidtil største kamp, når Tottenham møder Liverpool i Madrid. Og noget tyder på, at danskeren godt kan begynde at vænne sig til at spille i Madrid.
[YouPlaySinglePlayer video=”1780,1871,256750″ yot yod mute]

Ifølge det spanske medie El Chiringuito bliver Champions League-finalen nemlig Christian Eriksens sidste optræden for Tottenham. Real Madrid er således angiveligt klar til at betale svimlende 821 millioner kroner for den danske spilfordeler, der i årevis er blevet rygtet til spansk fodbold.

Christian Eriksen har kontraktudløb næste år i sommeren 2020, men det virker yderst usandsynligt, at Tottenham lader danskeren løbe kontrakten ud. Pengene er fortsat store trods kontraktsituationen, og dem vil Tottenham ikke gå glip af.

Derfor er der lagt op til enten et skifte eller en forlængelse til sommer. Og ifølge det spanske medie offentliggøres Eriksens skifte altså efter Champions League-finalen den 1. juni. Her vil danskeren blive én af formentlig flere stjerner som bliver præsenteret i den spanske hovedstad.

Cheftræner hos Real Madrid Zinedine Zidane er nemlig skarpt opsat på at tilknytte en lang række store profiler for at renovere den nuværende trup, der i denne sæson har leveret på et uhørt lavt niveau efter de vante standarder for kongeklubben i Madrid.