Efter Didier Drogbas debut for Montreal Impact i august 2015, har han fået sat noget lys på Major League Soccer. Drogba har valgt at stoppe sin karriere, og forlader så Montreal Impact.

Franske L’Equipe fortæller at Didier Drogba har kontaktet Montreal præsidenten Joey Saputo. Drogba fortalte Saputo at han har indstiller karrieren, for at blive en del af Chelseas taktiske team.

Didier Drogba har haft en mærkværdig tid i MLS, på kort tid har han bevist at han stadig har målnæse. Han har scoret 12 mål i 14 kampe, og har sørget for at Montreal skal spille playoffs.

Drogba vil nu vende tilbage til Stamford Bridge hvor han er en kæmpe legende. Han har scoret mange mål for The Blues, og var med til at vinde Chelseas første Champions League titel i 2012.

Den nuværende træner Guus Hiddink sammen med Drogba

Den nuværende træner Guus Hiddink sammen med Drogba

Der er ingen tvivl om at Drogba er en af fodboldens største ikoner, den nu 37 årige tidligere angriber har bestemt gjort sig bemærket over hele verdenen.                                                             Drogba har spillet 254 kampe for The Blues og scoret 104 gange. Drogba har også lavet 37 assists, og har kun scoret på fire straffespark.

Fun fact: Didier Drogba har været Arsenal fan, han forklarer hvorfor:

“Når man vokser op i Frankrig er der et hold man holder med, det er The Gunners fordi de har de to franske stjerner Thierry Henry og Robert Pires. Der blev vist en masse Arsenal kampe, og jeg var fan dengang. Min drøm var at spille imod Thierry Henry, og det var en prøve at spille imod ham og Arsenal og jeg ville lave en flot præstation” Fortæller Drogba til Sky Sports.