Spanske Pep Guardiola har denne sommer spenderet massevis af penge på transfermarkedet, men de mange milliarder er ikke nok endnu. Flere spillere rygtes fortsat på vej til Etihad Stadium.

Af Anders Lang Jensen

Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Tidligere har Arsenal-stjernen Alexis Sanchez været inde i billedet hos hans tidligere manager fra FC Barcelona Guardiola i Manchester City, og selvom klubben i den blå del af Manchester har budt på chileneren, så ønsker Arsenal ikke at sælge offensivstjernen, uanset hvad der kommer ind af bud.

Derfor må Guardiola se andre veje i jagten på en offensiv tilgang mere denne sommer. Og navnene, der sendes i retning mod Manchester, er ikke just de mindste. For nu er Chelseas belgiske stjerne Eden Hazard meldt et stort emne for Guardiola.

Photo by Craig Mercer/CameraSport via Getty Images

Ifølge spanske Don Balon og engelske Manchester Evening News er den spanske manager lun på den belgiske troldmand og har forhørt sig hos Hazard omkring en mulig fremtid hos The Citizens. Man har fra Citys side taget kontakt med Hazards lejr for at sikre sig en transfer inden vinduet smækker i om et par uger.

Medierne melder videre, at Alexis Sanchez dog fortsat er et emne for Guardiola, men at City næsten har droppet interessen denne sommer. Næste sommer er den chilenske stjerne dog fri af sin Arsenal-kontrakt, og her ligner Manchester City et godt bud på en fremtidig klub.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Men en drømmetransfer for Sanchez bliver næppe en realitet denne sommer, hvorfor Hazard nu er i søgelyset hos Guardiola. Det spanske medie anses dog ikke som et særdeles troværdigt medie, men vigtigst er det, at deres kilder fortæller om interesse i Chelseas belgiske 10´er.