Sæsonen er færdig. Europas mestre er fundet og sågar Champions League og Europa League har fået en vinder. Målene er talt op og assistsne noteret. Transfervinduet står ved døren og det bliver i sandhed et historisk vindue. Hvem mon skifter arbejdsgiver?

Af David Paris

Vi glæder os til sommerens transfervindue åbner og vi forbereder os på at give jer alle de nyheder, som i har brug for. Der er dog helt masse informationer om transfersvinduet som du sikkert godt kunne tænke dig at vide noget om. Og det er du ikke ene om. Vi har, med inspiration fra det engelske medie TalkSport.com, fundet de vigtigste datoer og informationer om sommerens transfervindue og dem kan læse længere nede i artiklen.

Premier League slog i sidste sæson rekord for den samlede antal mængde af penge, der blev brugt på spillere i transfervinduet og det betyder, at vi derfor kan forvente os rigtig meget af dette transfervindue. For hvorfor skulle klubberne bruge mindre penge nu end de gjorde sidste år?

Antonio Griezmann, Kylian Mbappe, Isco og Aubameyang er allerede rygtet til Premier League, mens Romelu Lukaku kunne se ud til at blive den dyreste spiller, handlet mellem to engelske klubber.

Selvom man allerede nu har kunnet handle kontrakter og overganssummer med spillere, åbner transfervindue først d. 1 juli 2017. Confederations Cup er den eneste internationale turnering hen over sommeren og det betyder, at langt de fleste spillere i Europa har sommerferien og derfor har god tid til at forhandle kontrakter og personlige vilkår med en eventuel ny arbejdsgiver. Dealine Day, altså den dag, hvor transfervinduet lukker, er 31 August og det betyder altså, at klubberne skal have deres nye spillere klar inden tinden rinder ud. Ellers må vente til 1.januar, da vinterens transfervindue åbner her.