Sæsonen er færdig og det betyder, at ligaen som man kalder verdens hårdeste, nemlig Premier League, også er slut. Det eneste vi nu kan gøre er at nyde transfervinduet og glæde os til næste sæson engelsk fodbold. Her er alt du bør vide om den nye Premier League-sæson 2017/18 

Af David Paris

Den nye Premier League-sæson står for døren og det betyder, at der er en helt masse informationer som du sikkert gerne vil vide. Hvornår spilles den første kamp f.eks. og hvem er på hjemmebane og udebane i sæsonens første Manchester-derby? Spørgsmål som dette er alle noget du kan få svar på længere nede i artiklen.

Chelsea vandt som bekendt mesterskabet med tre spillerunder tilbage og Hull City kæmpede til det sidste om at holde sig oppe i Englands bedste række. Arsenal løb med FA Cup-triumfen efter en 2-1-sejr over mestrene fra Chelsea på Wembley Stadium. Manchester United sejrede på samme stadion en i slutningen af februar måned over Southampton i finalen i EFL Cup. Hvad der tidligere hed League Cup. Kampen endte 3-2 og træner Jose Mourinho fik en trofæ til samlingen, ligesom han omkring to måneder senere kunne blære sig med Europa League-titlen efter sejr over de hollandske drenge fra Ajax Amsterdam.

Der er stadig 20 hold i Premier League, og de nedrykkede hold Hull, Middlesbrough og Sunderland er blevet erstattet af tre oprykkede hold fra Championship. Det er Newcastle, Brighton and Huddersfield.

Sæsonens første kamp spilles d. 12 august 2017, mens sæsonens sidste kamp løber af stablen i maj, d. 13 2018.

Om præcis en uge vil hele kampprogrammet for alle Premier League-holdene være tilgængelige. Altså d. 14 juni klokken 08.00 bliver kampprogrammet offentliggjort. Det skriver det engelske medie Talksport.com i hvert fald.