Selvom, at der ikke er VM eller EM denne sommer, så er det altid spændende U-21 EM en af flere internationale turneringer, der finder sted denne sommer.

Her er et lille kig på, alt hvad du har brug for at vide.

1. Værterne

Polen er dette års værter for U-21 EM. Det er første gang at Polen er værter for U-21 Europamesterskaberne siden dets oprettelse i 1994.

2. De deltagende lande

Turneringen er blevet udvidet fra otte hold til 12 hold i 2017 og vil starte med tre grupper af fire hold i hver gruppe.

Værterne fra Polen er i gruppe a sammen med Sverige, England og Slovakiet. En stærk gruppe b inkluderer Portugal, Serbien, Spanien og Makedonien, mens Tyskland, Tjekkiet, Italien og Danmark udgør gruppe c.

Kun de tre gruppe vindere, samt den bedste nummer 2 går videre til semi-finalerne.

3. Favoritterne

(Photo by TF-Images/Getty Images)

Et stærkt tysk hold med spillere som Max Meyer, Jonathan Tah og det nye Borussia Dortmund-par Mahmoud Dahoud og Maximilian Philipp er forventede til at klare sig godt.

Et spansk hold med en række store profiler som Hector Bellerin, Saul Niguez, Denis Suarez, Gerard Deulofeu og Marco Asensio er også regnet med at klare sig godt.

Sidste års vindere fra Sverige har en erfaren trup med mange spillere, der allerede har fået deres senior internationale debut, men bliver kun set som outsidere hos de fleste bookmakere.

England har spillere som Jordan Pickford, Nathan Redmod, James Ward-Prowse, Calum Chambers, Mason Holgate, Demarai Gray og Alfie Mawson, der alle har spillet regelmæssigt på Premier League niveau i 2016/17. Forventningerne er også store hos Chelsea unge angriber Tammy Abraham efter hans 23 Championship mål på et mindre godt Bristol City-hold.