Hvis du ønsker at se Ronalod, Buffon, Ramos, Higuain, Marcelo og Dybala, når Real Madrid støder sammen med Juventus i dette års Champions League finale, bliver du nødt til at hoste op med en seriøs omgang kapital. 

af kristian paris 

Den officielle pris på biletter til Cardiffs Millennium Stadium er 600 kroner, men er nu steget til 3 900 kroner – afhængig af kategorien af billetten. Men UEFAs salg sluttede allerede i marts, og hvis du nu ønsker en billet er du overladt til vanvittige overpriser på nettet.

Club Atletico de Madrid v Real Madrid CF - UEFA Champions League Semi Final: Second Leg

Et hurtigt forskelligt kig på websiderne, viser at priserne varierer for  8 500 pr person helt op til 50 000 kroner. Men den mest almindelige pris er omkring de 15 000 kroner for en enkel billet – en helt absurd pris for almindelige mennesker.

Men der én måde det er muligt, at se Champions League finalen i Cardiff alligevel.

To dage før Real Madrid og Juventus støder hovederne stammen, mødes Lyon og PSG i UEFA Kvinde Champions League finalen – kun lige på den anden side af floden Taff i Cardiff.

Billetter er stadig frie for den første juni, og kan blive hvervet for kun 60 kroner. Du vil ikke se Ronaldo og Buffon og de andre, men du vil se nogen af de største stjerne i kvindefodbold.

Lyon, der for nyligt har vundet det franske mesterskab for 11. år i træk (!!)  har været det stærkeste hold i Europa i mange år.

Blandet deres superstjerner er den velkendte Alex Morgan, der er en af de få fodboldspillere, der har formået at sætte kvindefodbold på dagsordenen.

Lyon v Wolfsburg - Women's Champions League

Sammen med hende finder du også den norske angriber Ada Hegerberg, der i sidste sæson scorede imponerende 54 mål, og blev den bedste spiller i Europa.

Hos franskmændene fra PSG finder du den brasilianske angriber Cristiane, der har scoret seks mål i CL kampene i år, og deltaget i fire VM i sin karriere.