I aften spilles en af de to Champions League semifinaler. Den første duel står mellem Atletico Madrid og deres ærkerivaler fra Real Madrid. Kampen afvikles over to kampe, og det er altså i aften, at Real Madrid tager i mod Atletico Madrid på Santiago Bernabeu. 

AF KRISTIAN PARIS 

3. Cristiano Ronaldo vs Diego Godin

TOPSHOT-FBL-ESP-LIGA-ATLETICO-REALMADRID

Ronaldos hattrick mod Bayern München i sidste afdeling af Champions League slog angriberens navn fast i historiebøgerne i Champions League, eftersom han nu har scoret hele 100 mål i turneringen.

Overfor ham står Atletico Madrids Diego Godin, der altså skal prøve at holde verdensstjernen i skak.

2. Antoine Griezmann vs Sergio Ramos

Real Madrid v Club Atletico de Madrid - UEFA Champions League Final

I den seneste tid har der været mange rygter om Antoine Griezmanns fremtid, og han er blandt andet blevet kædet sammen med Manchester United, efter imponerende præstationer i den stribede trøje.

Der er ingen tvivl om, at den 26 årige angriber er pengene værd, eftersom han har scoret hele 25 mål i alle turneringer i sæsonen.

Overfor ham er Sergio Ramos. Real Madrid ubestridste kaptajn står over for en stor kamp, hvis

han skal holde Griezmann i skak. En interessant duel, der bliver værd at følge.

1. Casemiro vs Koke

FBL-EUR-C1-REALMADRID-ATLETICO

Det er ofte på midtbanen er kampene bliver vundet.

Casemiro har i denne sæson spillet en central rolle på Zidanes mandskab, hvor den store brasilianer har domineret midtbanen med gode tacklinger og solide pasninger.

På  den banehalvdel står Koke, der primært i denne sæson har fungeret som kant eller offensiv, kreativ midtbane. I sæsonen har han hjulpet Atletico Madrid med syv assists i La Liga.

Bestemt et frygtindgydende link up, når Koke og Griezmann begyndet at spille sammen.

Men modsat, hvis Casemiro formår at holde Koke i skak, og formår at mindske Kokes link-up med Griezmann – så er sejr hjemmet.