Dybala har siden skiftet fra den italienske lilleput klub Palermo til storklubben Juventus formået at udvikle sig helt absurd meget – og det til det gode. Dybala er endnu en gang flyvende i denne sæson, men alligevel spiller angriberen ikke i nummer 10 endnu? Hvorfor ikke? 

AF KRISTIAN PARIS

Paulo Dybalas præstationer på det seneste er ikke gået ubemærket hen, og han er også den seneste tid blevet sammenlignet med Juventus legenden Alessandro Del Piero – en af klubbens største nogensinde.

Efter klubbens pointdeling i fredags med Atalanta, da de spillede 2-2, snakkede Dybala med Sky Italia  om sammenligningen med den legendariske angriber. Faktisk mødtes de to stjerne, da den 42- årige pensionerede angriber sad i studiet med Juventus’ nummer 21.

Dybala beskrev i interviewet Del Piero som en offensiv mester, der var mere en person end en egentlig fodboldspiller. Det gjorde ham til en af Dybalas største idoler.

“Det er ikke hvad Del Piero var, men mere, hvad han stadig er. Han er et eksempel for mig, og jeg ved at følge i hans skæbne ikke vil være let.” 

“Det eneste jeg håber på er blot, at jeg er i stand til at gøre hvad han har gjort. Ikke kun på banen, men også udenfor banen. Han er et eksempel for alle. Han er super fair, og jeg er bare glad for at have lært ham at kende udenfor banen. Han er god person.” 

Dybala har i denne sæson scoret hele 17 mål for Juventus, men den tidligere Palermo spiller indrømmer dog stadig, at han gør forbedre sig.

Alfred Dunhill Links Championship - Day One

Dybala mener stadig, at han kan forbedre sig meget foran mål før han overhovedet kan sammenligned med den tidligere italienske superangriber.

Da Dybala blev spurgt om sammenligningen med Del Piero, og om hvorfor han ikke spiller i nummer 10 ligesom Del Piero gjorde, forklarer han, at der følger et kæmpe ansvar med nummer 10. Men hvis klubben tilbyder ham den er han bestemt frisk.