Han er på rekordtiden blevet en af de bedste angribere i både Serie A og fodbold Europa. Han er fra argentiner og det betyder, at man ikke kan undgå at blive sammenlignet med landets helt store stjerne, Messi. 

AF KRISTIAN PARIS

Den sammenligning afviser Juventus’ stjerneangriber Dybala dog meget prompte og påpeger, at der ikke er nogen sammenlignet med Messi. Han slår dog også en anden meget betydelig ting fast. Læd med nedenfor.

Den pludselige sammenligning med den firdobbelte Ballon d’Or kommer efter Dybala på imponerende vis lavede hattrick i Serie A opgøret mellem Juventus og Sassuolo i dag, søndag.

Den argentinske stjerneangriber har allerede lavet otte mål denne sæson. Det sker altså efter bare fire kampe for Torino klubben, der har vundet det italienske mesterskab de sidste fem år.

 

Paulo Dybala dedikerer sit mål til gud. [Getty Images]

 – Jeg er meget glad. Det er altid godt at lave hattrick,  fortalte angriberen til Sky Sports og FourFourTwo efter kampen, der faktisk var hans kamp nummer 100 for Serie A klubben.

– Jeg er Dybala. Det er ikke fordi jeg ikke bryder mig om sammenligninger, men han er en legende. Han har gjort ting, der vil gå over i fodboldhistorien i mange år fremover.

 – Jeg ønsker ikke at blive sammenlignet med nogen. I kan sige nok så meget, men jeg ønsker at have min egen karriere og vinde mine egne trofæer, sluttede den unge landsholdsspiller.

Tidligere på sommeren talte Dybala også ud om sit forhold til sin landsholdskollega, Messi:

 – Han holder sig til sig selv. Vi har ikke noget fantastisk forhold, fortalte han efter Juventus vandt 3-0 over Barcelona i sidste sæson.