maxresdefault

FIFA 17 nærmer sig, og op til spillets udgivelse afslører EA Sports spillernes forskellige ratings. 

EA Sports har annonceret en række nye ting i forhold til FIFA 17. Blandt andet kommer der en ny spilmotor.

– Denne sofistikerede spilmotor åbner op for en verden af muligheder ved at levere den nødvendige teknologi til at skabe helt nye oplevelser. Fordyb dig i nye fodboldverdener, autentisk, virkelighedstro fodboldspil og figurer med stor dybde og endnu større følelser i FIFA 17 til Xbox One, PlayStation 4 og pc, skriver EA Sports Danmark på deres hjemmeside om denne.

Derudover kommer der en helt ny spiltype, hvor man kan forsøge sig som en ung fodboldspiller, der jagter sit gennembrud.

– For første gang nogensinde i FIFA får du den komplette fodboldoplevelse både på og uden for banen i rollen som Premier Leagues seneste stjerneskud, Alex Hunter. Spil for en hvilken som helst klub i Premier League – komplet med autentiske trænere og nogle af de bedste spillere i verden. Oplev fodboldverdenen indefra i FIFA 17, og mærk på egen krop de følelsesmæssige op- og nedture under The Journey, skriver EA Sports Danmark på deres hemmeside om den nye gamemode.

Herunder kan du se nummer 20-11 af de bedste spillere i FIFA 17. Paul Pogba og Pepe er nogle af de spillere, der har fået øget deres ratings.

20. PEPE – 88

19. GONZALO HIGUAÍN – 88

18. PAUL POGBA – 88

17. ANTOINE GRIEZMANN – 88

16. THIAGO SILVA – 89

Se de sidste fem spillere på næste side.