Chelsea-stjernen Eden Hazard har nu endeligt afklaret sin nærmeste fremtid. Den belgiske landsholdspiller fortæller i et nyt interview med det engelske medie Goal.com, at han for øjeblikket ikke har lyst til at skifte klub – på trods af de kraftige rygter om et skifte til enten den franske eller spanske hovedstad.

Den belgiske landsholdspiller Hazard betragtes af mange som en af de bedste spiller næstefter kometerne fra Cristiano Ronaldo og Lionel Messi og derfor er fløjspilleren eftertragtet blandt verdens bedste klubber. Overgangssummen for den 27-årige tidligere Lille-spiller er dog alt for høj for de fleste klubber og derfor  har rygterne gået på, at det eftersigende kun var Real Madrid fra Spanien og Paris Saint-Germain eller blot PSG, har råd til Hazard. Prisen skulle ligge på lige under 1 milliard danske kroner.

Hazard er nok Chelseas farligste offensive våben (Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images).

Om man har pengene kan være ligegyldigt, for Hazard har nemlig ikke nogle planer om at skifte klub inden for den nærmeste klub. Han ønsker, at blive i London-klubben, der også kaldes The Blues, længe endnu.

Han siger: “I fodbold kan alt ske. Men i fodbold kan alt også ikke ske. Det vil sige, at der ofte slet ikke sker nogen ting – overhovedet. Hver år er der snak om, at jeg skal til Real eller PSG. Og når jeg ønsker at skifte klub, så gør jeg det, men lige nu, i dette øjeblik, har jeg det godt, hvor jeg er. Jeg har stadig to år tilbage af min kontrakt. Jeg  har det rigtig godt i England. Fansene elsker mig, min familie har det godt, så vi vil se, hvad der kommer til at ske i fremtiden – hvis der overhovedet sker noget.

Eden Hazard har ikke været helt så god, som han var sidste sæson, da Premier League-titelen kom til Stamford Bridge, men han har alligevel scoret seks mål i sine sidste seks kampe – blandt andet to i 3-0-sejren over West Bromwich for nylig.