N’Golo Kanté er ikke overraskende allerede blevet en publikums-yndling på Stamford Bridge. Signingen af endnu en defensiv midtbanespiller har givet endnu mere plads til Nemanja Matic på midtbanen.

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Den tidligere Leicester-spiller er blevet så stort et hit i klubben, at hans holdkammerat, Eden Hazard, allerede har tildelt ham et øgenavn.

Vi gør inden vi afslører øgenavnet lige opmærksom på, at Eden Hazard ikke er Eden Hazards modersmål. Og heldigvis for det da.

Den belgiske midtbanespiller har nemlig givet øgenavnet “Rotten” til Kanté.

Hazard var tilbage på sit højeste niveau imod Burnley i weekenden, og efter kampen afslørede Kanté til Chelsea TV, at han havde fået øgenavnet, Rotten, af Hazard.

Hazard begrunder navngivningen med at Kanté er god til at bevæge sig hurtigt rundt på banen og hans evne til at være overalt.

Fin nok idé, men måske Hazard kunne have valgt et lidt bedre øgenavn til Kanté?

Chelsea er i øvrigt den eneste ud af tre klubber – de to Manchester-klubber – som har vundet sæsonens første tre kampe i Premier League, og der spreder sig en tro om, at Conte kan være med til at hive Chelsea tilbage i titelræset allerede i denne sæson efter en noget skuffende sidste sæson.