Chelsea-stjernen Eden Hazard skal opereres efter at have brækket sin højre ankel i en træning for Belgien i går.

Det er forstået, at den 26-årige nu er tilbage hos Chelsea medicinstab.

Hazard kommer til at misse Belgiens venskabskamp på mandag mod Tjekkiet og deres VM-kvalifikationskamp mod Estland d. 9. juni.

Skadesperioden er ikke blevet 100% bekræftet, men det er blevet rapporteret, at han muligvis misser starten af næste sæson. Skaden er derfor ikke blot et stort tab for det belgiske landshold, men også for Chelsea, der kommer til at mangle ham forberedelserne til den nye sæson.

(Photo by Ashley Western – CameraSport via Getty Images)

Den Belgiske Fodboldforening har bekræftet via Twitter, at deres playmaker har vredet om på sin ankel i en solo ulykke og scanninger har vist, at han ankel desværre er brækket og derfor skal Hazard altså sidde ude i formentlig 2-3 måneder.

Skaden vil næsten med sikkerhed gøre, at der ikke er nogen chance for, at han eventuelt skifter til Real Madrid denne sommer. Dette skete kun timer efter, at netop Hazard havde antydet, at han muligvis var interesseret i et skifte til de nykårede Champions League-mestre.

I aften spiller Belgien venskabskamp mod Tjekkiet inden det for alvor går løs på fredag, hvor belgierne skal til Estland i VM-kvalifikationen.

Belgien ligger nummer et i VM-kvalifikationsgruppe H med to point ned til Grækenland.

Hazard var meget vigtig for Chelsea i denne sæson, og var med til at føre dem til Premier League-titlen med 16 mål i 36 kampe.