Af David Paris 

Chelsea-playmakeren Eden Hazard fortæller i et nyt interview, at det ville ‘være en drøm’ at spille under den franske og nuværende Real Madrid-manager, Zinedine Zidane på et tidspunkt. Den belgiske kreatør har været en vigtig brik i Chelseas succes de seneste år. Siden ankomsten fra den franske Ligue 1-klub Lillle i 2012, har han nemlig scoret vigtige mål og lavet flotte assists, hvilket i sidste ende er resulteret i to Premier League-titler, én League Cup-triumf og et Europa League-trofæ. Indtil videre i denne sæson, har han scoret tre mål og lagt op til fire mål i sammenlagt 13 kampe.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Flere udenlansske og troværdige medier har linket fløjspilleren til et skifte væk fra Chelsea-hjemmebanen Stamford Bridge og her har den mulige destination flere gange været Real Madrid. Og nu udelukker hovedpersonen selv ikke et skifte til den spanske hovedstad. Han fortæller følgende til den engelske avis The Telegraph:

Alle kender til den respekt jeg har for Zidane som spiller, men også som træner er han fantastik. Han er mit idol. Jeg ved af gode grunde ikke, hvad der kommer til at ske i fremtiden. Men jeg er sikker på, at det ville være en drøm, der gik i opfyldelse for mig, hvis jeg en dag kom til at træne under Zidane.”

“Jeg nyder lige nu min tid i Chelsea. Jeg har stadig en hel del ting at opnå i klubben. Så lige nu er jeg fokuseret på at spille for Chelsea.”

I samme interview fortalte Hazard også, at han ville være glad for en genforening med nuværende Manchester United-træner Jose Mourinho: “Selvfølgelig ville jeg med glæde arbejde sammen med Mourinho igen. Jeg elsker at spille mod ham og med ham. Det er altid en fornøjelse at nye godt af hans taktiske egenskaber, ligesom det også er fedt at prøve at opleve de samme taktiske færdigheder på egen krop, når vi møder Manchester United.”