Hazard har længe været rygtet til storklubben Real  Madrid. Men nu ser det skifte til at gå i vasken. Læs her, hvorfor.

Hvis den franske manager, Zinedine Zidane, var blevet i den spanske hovedstad, kunne det meget vel have blevet en anden historie.

Chelseas kantspiller Eden Hazard kommer formentlig aldrig til at spille i den hvide trøje i La Liga. I hvert fald ikke hvis man skal tro hans far Thierry Hazard. Han slår fast, at hans søn ikke har nogen fremtid i Real Madrid.

Den 27-årige belgiske stjerne har endnu ikke startet inden for the Blues i denne sæson. Han er kommet ind i kampene mod Arsenal og Huddersfield i stedet.

Hazard formåede dog alligevel at lave en assist i hver kamp og har dermed fortsat den fine form som han var i under VM. Han var en af Belgiens førende profiler denne sommer, da belgierne sikrede sig tredjepladsen ved denne sommers VM.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Faren er pessimistisk

De europæiske mestre Real Madrid har som sagt længe været interesseret i kantspilleren. Det på trods af, at Chelseas nye manager Maurizio Sarri har insisteret på, at han bliver i London så længe han er i klubben.

Hazards far udtalt sig på følgende måde om sin søn situation: “Jeg kan ikke sige,hvorfor den tidligere handel gik i vasken. Det er ikke fordi jeg ikke vil have det sker, men jeg tror bare ikke på det. De har jo fået en transferpolitik, hvor de hellere vil give de unge en chance end købe etablerede profiler. Derfor kommer han formentlig aldrig til at spille i Madrid. ”

“Det kunne være endt anderledes, hvis Zidane var i klubben. Men på den anden side havde han jo også sine grunde til at forlade klubben. ” slog han fast.

Måske kan det være, at der kommer en anden Hazard til Real Madrid. Eden har nemlig to småbrødre, der begge er up coming talenter i fodboldeuropa – Kylian og Thorgan.