Den 24-årige brasilianske målmand Ederson Moraes har været velspillende. Ederson afslører i et interview med Sky Sports, at han gerne vil nå at lave et mål i denne sæson, selvom han er målmand.

Af Lasse D. Drescher

Den brasilianske målmand Ederson Moraes, har været ekstremt velspillende for Manchester City. Målmanden har været en af de helt store overraskelser, men målmanden har et lidt spøjst ønske inden sæsonen slutter.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images,)

Manchester City vandt i deres seneste kamp 5-0 over Swansea. Manchester City fik tildelt et straffespark som Gabriel Jesus tog sig af, og missede. Manchester City-fansene råbte dog at de ville se målmanden Ederson sparke straffesparket.

Ederson Moraes fastslår nu i et interview med Sky Sports, at han gerne vil nå at lave et mål inden sæsonen slutter.

Ederson Moraes udtaler følgende til mediet:

“Hvis træneren spurgte mig om jeg ville sparke det, så havde jeg taget det og jeg havde scoret. Vi har gode spillere til at tage straffesparkene, og der er flere muligheder, men hvis Pep spurgte mig, så ville jeg tage det.

Jeg er ikke sikker på at jeg kan tage standardsituationerne, men jeg er god til straffespark. Enten ved at bruge et hårdt spark, eller en solid teknik til at score. Jeg håber bare på at det sker før sæsonen slutter, da jeg gerne vil nå at lave et mål.”

 

Sidst der var en målmand i Premier League som scorede, var tilbage i 2014. Det var Asmir Begovic med et langt udspark, som så endte i modstanderens netmasker. Der er fem målmænd som har scoret hidtil.

Det har været Brad Friedel, Paul Robinson, Tim Howard og den danske legende Peter Schmeichel, som alle har formået at lave et mål i Premier League.

Læs også: Liverpool i store defensive problemer med bundproppen i Premier League – hvordan klarer de sig mod Roma i CL? Her er løsningen