Thorgan Hazard skifter den ene Borussia-klub ud med en anden. Således skifter den belgiske landsholdsspiller nemlig fra Borussia Mönchengladbach til Borussia Dortmund denne sommer. Det skriver tyske Kicker.

af: Emil Plovgaard

Thorgan Hazard
Thorgan Hazard ses her under en venskabskamp mellem Belgien og Holland i efteråret 2018. Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Thorgan Hazard skifter klub, når sommerens transfervindue åbner. Det skriver det tyske fodboldmagasin, Kicker.

Belgieren skifter sin nuværende klub, Borussia Mönchengladbach, ud med en anden Borussia-klub, nemlig Dortmund.

Og klubben fra Ruhr-distriktet betaler efter sigende 40 millioner euro for Eden Hazards lillebror, den 26-årige Thorgan.

Siden vinterens transfervindue har den tyske storklub vist interesse for Thorgan Hazard, der skal fungere som en erstatning for den 20-årige Christian Pulisic, der skifter til Chelsea.

Skiftet for den amerikanske Pulisic blev offentliggjort i vinter, og Borussia Dortmund kan indkassere hele 64 millioner euro for den amerikanske landsholdsspiller.

Ved godt, at Thorgan Hazard skifter

”Vi fortalte Thorgan for et stykke tid siden, at vi gerne ville forlænge hans kontrakt (som løber ud i juni 2020, red.). Men han har endnu ikke givet os nogle signaler.

Med seks uger tilbage af sæsonen, er dette et klart signal på, at han forlader Borussia efter fem år i klubben”, skriver tyskerne på deres hjemmeside.

Thorgan Hazard har tørnet ud for Borussia Mönchengladbach siden 2015, hvor han kom til fra Chelsea.