Argentinske Lionel Messi kommer ikke til at spille flere kampe på landsholdet i år.  Lionel Messi har – foreløbigt – spillet sin sidste landskamp for Argentina.

Således kommer verdensstjernen ikke i aktion for Argentina mere i år. Det melder de to medier, TNT Sports, og den store, spanske sportsavis, Marca.

Sidste gang, Lionel Messi var i aktion for ‘Albiceleste’ var i ⅛-finalen mod Frankrig ved VM-slutrunden i Rusland denne sommer.

Og det er formentlig på grund af et skuffende VM, at Lionel Messi vil overveje sin fremtid på landsholdet, som han endnu ikke har vundet nogen titler med.

Det er dog ikke første gang, Lionel Messi vælger at holde en pause fra landsholdet. Det gjorde han også efter Copa America i 2016.

Dengang udtalte Messi, at landsholdet for ham var et afsluttet kapitel, og at han ikke længere stod til rådighed for landstræneren.

To måneder senere var Messi dog klar til at tørne ud for Albiceleste endnu en gang. Sådan kommer det dog ikke til at være med den nuværende pause, som strækker sig hele året ud.