Aston Villa har bekræftet, at de nu 100 % står bag deres manager. Tidligere var der ellers mange rygter om, at han formentlig var fortid i klubben. 

Den engelske Championship klub Aston Villa har bekræftet, at de beholder deres nuværende manager Steve Bruce i næste sæson. Klubben har slået fast i går onsdag, at de bakker den 57-årige englænder op 100 %.

Bruce fortsætter dermed i sit virke som manager for Championshipklubben, der uheldigvis glippede oprykningen til Premier League i den forgangne sæson.

De seneste par uger har der ellers floreret rygter om, at den tidligere Arsenal spiller, Thierry Henry, skulle være ny manager i Aston Villa. Det sker efter klubbens to nye ejere Nassef Sawiris og Wes Edens angiveligt var store beundrere af franskmanden.

Og så har man også set en Championship klub som Derby County ansætte Frank Lampard som cheftræner. Måske noget lignende kunne være tilfældet i Villa i fremtiden?

(Photo by Neville Williams/Aston Villa FC via Getty Images)

“The de nye ejere vil måske hente deres egen mand ind. Alt har indikeret at det dog ikke er tilfældet. Men indtil jeg har snakket med dem, ved jeg det ikke. Jeg håber, at de giver mig muligheden. Jeg bliver overrasket, hvis jeg ikke får den, for som vi har set mange gange før, så kan der ofte være problemer med en helt ny manager. ” fortalte Bruce til presset i et interview om Aston Villa.

Økonomiske problemer

Aston Villa har denne sommer været ude i store økonomiske problemer. De formåede jo netop ikke at rykke tilbage op i Premier League. Selvom de var en af de klubber i England, der brugte aller flest penge på nyindkøb – taget deres størrelse i betragtning i hvert fald.

Måske kan de tjene nogle kronos på salget af Jack Grealish til nogle af de store Premier League klubber. Han har i hvert fald længe været rygtet væk fra klubben.