Fernando Torres meddelte tidligere på dagen, at han stopper karrieren i Atletico Madrid til sommer, efter det ikke er blevet til den store mængde spilletid, og nu vil Atletico hylde deres “El Nino”.

Atletico Madrid-præsident Enrique Cerezo kalder Fernando Torres for en klublegende og forsikrer, at man vil hylde ham i sæsonens sidste kamp.

Torres fik sit gennembrud i Atletico i begyndelsen af 00’erne, hvor han bombede massere af mål ind. Det førte til stor interesse i udlandet, hvor han i 2007 skiftede til Liverpool.

MADRID, SPAIN – SEPTEMBER 22: Fernando Torres of Club Atletico de Madrid in action during the La Liga match between Atletico de Madrid and Getafe at Vicente Calderon Stadium on September 22, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Torres har et stort navn i Atletico Madrid, og klubbens præsident, Enrique Cerezo, har været hurtigt ude med en hilsen til den 34-årige angriber.

“Fernando er en klublegende. Vi har altid sagt, at hans fremtid ville være i hans egne hænder, for det her er hans hjem. Hvis han har besluttet at fortsætte sin karriere et andet sted, kan jeg kun sige ham tak for det, han har givet os – og det er meget.”

“Og så vil jeg fortælle ham, at dørene i Atletico Madrid altid vil være åbne for ham, når han beslutter at indstille sin karriere”, siger Enrique Cerezo ifølge Atleticos hjemmeside.

Fernando Torres kan potentielt spille sidste hjemmekamp den 20. maj, når sidste runde i La Liga afvikles.

“Fernando fortjener det bedste farvel, og derfor er jeg sikker på, at fansene  vil hjælpe os med at gøre det til en speciel dag. Vi arbejder allerede på at gøre det til uforglemmelig dag for klubben og for Fernando”, siger Enrique Cerezo.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/kaempe-byttehandel-paa-vej-liverpool-smider-salah-til-madrid/

“Real Madrid er klar til at smide et kæmpe bud på Mohammed Salah fra Liverpool. Angiveligt skulle der være tale om en kæmpe byttehandel med en af deres bedste spillere. ”

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/aah-nej-liverpool-saa-slem-er-salahs-skade/

Alle Liverpool-fans måtte holde vejret i sidste uges Champions League-kamp mod Manchester City, da deres helt store stjerne Mohammed Salah måtte udgå med noget, der lignede en lyskeskade.