Den franske forsvarsspiller Samuel Umtiti rygtes endnu engang væk, fra den spanske storklub FC Barcelona. Der er igen stor interesse fra Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

FC Barcelona-forsvarsspillere Samuel Umtiti har været velspillende, og han har været rygtet væk fra Barcelona det seneste stykke tid. Den 24-årige forsvarsspiller har specielt været jagtet, af en række Premier League-storklubber.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Det er specielt Manchester United og José Mourinho som har vist stor interesse, i den franske FC Barcelona-forsvarsspiller. FC Barcelona har ifølge Calciomercato problemer med “Financial Fairplay”, som vil gøre at Barcelona ikke har råd til at forlænge kontrakten med Umtiti.

Da den spanske klub ifølge mediet, gerne vil forlænge med Samuel Umititi. Da han på nuværende tidspunkt har en klausul, som de gerne vil have forhøjet. Klausulen lyder på omkring 550.000.00 kroner.

Beløbet som lige er blevet fastslået, er et beløb som man forventer at Manchester United har råd til, og formentlig gerne vil betale. Og den engelske storklub har nemlig vist meget stor interesse, i den franske forsvarsspiller.

Samuel Umtiti udtaler følgende om situationen:

“Min klausul er slet ikke så høj, og det ved alle. Det er selvfølgelig noget som bekymrer mig, men det er ikke noget jeg tænker over lige nu og her. Sandheden er bare at der er flere klubber, som viser stor interesse i mig.

Men jeg har flere ting som jeg gerne vil opnå med Barcelona, og derfor tænker jeg ikke på noget med min klausul lige nu. Dog sker alt så hurtigt i denne tid, og jeg er glad her og det kan mange sige.

Men jeg vil ikke gå ud og snakke om en forlængelse af det hele, da det ikke er noget jeg skal tale offentligt om.”

Læs også: Klassisk Zlatan: Endnu et vildt interview efter vanvittig debut-mål for LA Galaxy